понеділок, 17 серпня 2009 15:18

Луценко постріляв у тирі (ФОТО)

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко у п"ятницю побував у селі Глухівці Козятинського району на Вінниччині. Там вручав міліціонерам ключі від 30 квартир.

"Пам"ятаю, як отримав квартиру, будучи майстром в Рівненській області. Дуже швидко в тій квартирі получилися діти. Хотілось би вам такого ж побажати в нових оселях. Наказую вам працювати над цим!", - сказав він.

Також Луценко побував у Вінниці, де йому показали новий мультимедійний тир. Головний міліціонер країни не втримався і тричі вистрілив у мішень.

"Ну, куди я поцілив? Добре зроблено, але погано, що немає імітації віддачі", - відзначив міністр.

Під час привітання районних інспекторів міліції Луценко розпитав їх про наркотики. Ті розказують, скільки рослин маку росте у приватних садибах.

"Не чіпайте особисті господарства, - махає рукою Луценко. - Якщо там бабуся два метри маку собі посіяла - це не кримінал. От на Одещині 30 гектарів коноплі виявили. Та не простої, а голландських сортів, під чотири метри росте. Її при обльоті з повітря не видно було, бо на полі між соняшниками висіяли".

Після розмови Луценко потиснув інспекторам руки.

Зараз ви читаєте новину «Луценко постріляв у тирі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути