середа, 05 серпня 2009 08:51

Улітку депутати пересідають з " галімих лексусів " на "бентлі" й "ферарі"

Учора політолог, заступник секретаря Ради нацбезпеки й оборони Дмитро Видрін, 60 років, та науковий директор Школи політичної аналітики Києво-Могилянської академії 50-річний Олексій Гарань розповіли про літні канікули депутатів.

— Мої всі роз"їхалися у відпустку, а я на хазяйстві, — говорить Видрін про свою сім"ю. Він виходить із чорного "лексуса". По мобільному домовляється із кимось про організацію прес-конференції в Одесі. Йде до зали, залишає по собі аромат солодкуватих парфумів.

— Літом депутати повертаються до свого звичного життя, — розказує. — Вони залишають галімиє "лексуси" та "мерседеси" в гаражах та пересідають на "бентлі" й "ферарі". Знаю, що деякі керівники фракцій забороняють своїм депутатам користуватися надто дорогими машинами.

Каже, народні обранці влітку відпочивають на берегах Женевського озера в Швейцарії та в Маямі в США.

— У Монако вони купують будинки на першій лінії. Там зараз багато знайомих облич. Цього сезону депутати домовляються зі спонсорами про фінансування виборів. Партії закривають дірки в бюджетах. Майже в усіх є несплачені зарплати в штабах, борги з реклами.

Додає: тривають переговори між Партією регіонів та Блоком Юлії Тимошенко. каже, що вони не закінчаться співпрацею.

— "Регіони" та БЮТ продовжують домовлятися. Про це свідчить те, що вони разом приймають новий закон про вибори президента, — додає Олексій Гарань. — Закон викликав багато критики. Скоріше за все, президент накладе на нього вето. Але цим фракціям вистачить голосів, аби подолати його.

Зараз ви читаєте новину «Улітку депутати пересідають з " галімих лексусів " на "бентлі" й "ферарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути