Ексклюзиви
четвер, 30 липня 2009 17:22

Наталія Мартиненко виходитиме заміж зі зламаною ногою

— Доведеться їхати в церкву вінчатися в інвалідному візку. Не про таке весілля я мріяла, — каже випускниця Кременчуцького педагогічного училища 20-річна Наталія Мартиненко із села Савинці Оржицького району. 26 липня о третій ночі її та двох друзів "жигулями шісткою" збив безробітний 26-річний Олександр Коломієць із сусіднього села Грабів.

— Ще досі перед очима, як на нас летить та "шестьорка", — продовжує Наталія. 8 серпня вона виходить заміж за односельця 24-річного Олександра Максимовича.

Усі троє потерпілі в дорожньо-транспортній пригоді лікуються у хірургії райлікарні. У 21-річної Наталії Бурої гематоми на ногах, у 26-річного Ярослава Павлища — струс головного мозку, а в Наталії Мартиненко зламана ліва нога та забита права.

— Уночі вони поверталися з танців. Стояли на узбіччі й розмовляли. Тоді по Наталію Мартиненко саме під"їхав наречений на машині. А той водій летів п"яний на великій швидкості і зніс їх з обочини, — розповідає Надія Бура, мати Наталії. — На весіллі в подруги дочка мала бути дружкою.

— Весілля вже заплановане, гості запрошені, продукти скуплені, замовлено кафе в Лубнах. Тепер навряд чи зможемо відмінити, — каже наречена.

Винуватця аварії затримали. Він оплачує лікування потерпілих.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Мартиненко виходитиме заміж зі зламаною ногою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути