Ексклюзиви
четвер, 23 липня 2009 20:40

БЮТ і ПР завтра можуть домовитись не блокувати Раду - експерт

БЮТ і ПР завтра можуть домовитись не блокувати Раду - експерт

Експерт Школи політичної аналітики при НаУКМА Андрій Дуда вважає, що позачергове засідання Верховної Ради у п"ятницю, 24 липня, буде продуктивним і фракціям вдасться досягти певних домовленостей.

Про це він заявив в інтерв"ю на "5 каналі".

"Є велика можливість, що завтра буде чергове політичне шоу, але й цілком можливо, що буде продуктивна робота. Назбиралось дуже багато спірних питань, важливих як для Партії регіонів так і для Блоку Юлії Тимошенко. Це дві політичні сили, які претендують сьогодні на поділ України на двох. Вони дійсно мають про що домовлятись", - зазначив політолог.

Дуда відзначив, що є дві теми для домовленостей - бюджетний кодекс і зміни до закону про вибори президента.

"Я не виключаю, що такою базою для домовленостей буде, перше - бюджетний кодекс і подолання його вето. Теоретично, якщо виходити з політичної програми "Регіонів", то цей бюджетний кодекс проти них. Він руйнує матрьошку і ставить в основу громади, а не опосередковані ланки районного і обласного рівня. Але Партія регіонів може піти на компроміс, щоб вступити в спілку з Юлією Тимошенко", - розповів Дуда.

Щодо закону про внесення змін до законодавства про вибори президента він додав, що "бачив, що на сайті Верховної Ради є вже проект до другого читання і нібито зняті з цієї редакції величезною мірою не просто неграмотні, а й аморальні норми, коли фракції парламенту формують виборчі комісії".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «БЮТ і ПР завтра можуть домовитись не блокувати Раду - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути