вівторок, 14 липня 2009 09:14

Обама ледве зміг закінчити промову після падіння телесуфлера (ФОТО)

Виступ президента США Барака Обами, присвячений новій політиці відносно американських міст, був перерваний, коли зі свого кріплення впав і розбився один з двох телесуфлерів. Про це повідомляє AssociatedPress.

Падіння великого екрану стало неприємним сюрпризом для Обами, який користується телесуфлером під час більшості своїх виступів, навіть найкоротших.

"О боже, прошу вибачення, друзі", - сказав збентежений Обама.

Як повідомляє FoxNews, аудиторія, що складалася з мерів міст, представників адміністрації, політичних експертів не могла приховати усмішок, спостерігаючи як Обама впродовж 11 хвилин намагався закінчити свою промову, користуючись лише позначками в блокноті.

Недавно подібний конфуз трапився і з віце-президентом США Джо Байденом, чий телесуфлер був перекинутий поривом вітру під час виступу в Колорадо-Спрінгс.

Телесуфлери - це дисплеї, на які виводиться текст промови.

Раніше Обаму критикував канал FoxNews, на думку коментаторів якого, президент занадто часто користується цими пристосуваннями під час виступів. Проте ця критика ніяк не вплинула на ораторський стиль президента, який продовжує читати тексти своїх доповідей з екранів телесуфлерів.

За матеріалами Лента.Ру, Газета.GZT.ru

Зараз ви читаєте новину «Обама ледве зміг закінчити промову після падіння телесуфлера (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути