Ексклюзиви
понеділок, 22 червня 2009 15:33

Луценко нагородить Лозінського... за вбивство людини?

Луценко нагородить Лозінського... за вбивство людини?

Народний депутат від БЮТ Володимир Пилипенко звернувся до міністра внутрішніх справ Юрія Луценка з проханням розглянути можливість нагородження осіб, які затримали озброєного злочинця в Голованівському районі Кіровоградської області.

Про це йде мова у зверненні депутата на адресу Міністерства внутрішніх справ України.

"Як відзначають правоохоронці, саме завдяки діяльності з виконання громадського обов"язку обезброєних людей - народного депутата України Лозінського, прокурора Голованівського району Горбенка і начальника Голованівського РО УМВС України в Кіровоградській області Ковальського, - які, наражаючись на смертельну небезпеку і ризикуючи власним життям, затримали злочинця", - цитує лист депутата прес-служба БЮТ.

Депутат підкреслив, що дії цих громадян України, "які без коливань прийшли на допомогу правоохоронцям, щоб припинити злочинні дії, гідні високої пошани і подяки".

У зв"язку з цим, Володимир Пилипенко просить міністра внутрішніх справ Юрія Луценка віддати належне самовідданим діям зазначенихосіб під час затримання озброєного злочинця і вирішити питання про відзначення їх нагородами.

Як повідомлялось, Віктора Лозінського із прокурором Голованівського району Євгеном Горбенком і начальником райвідділу міліції Михайлом Ковальським підозрюють у вбивстві. 16 червня вони нібито вбили 45-річного Валерія Олійника із села Красногірка Голованівського району Кіровоградщини.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Луценко нагородить Лозінського... за вбивство людини?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути