субота, 20 червня 2009 12:24

Онучка Че Гевари роздяглась для тварин (ФОТО)

 
Її дід був одним з найзнаменитіших революціонерів минулого століття. Схоже, прагнення все ж таки передається по спадку. Лідіа Гевара, онучка легендарного кубинського лідера Че, теж опинилася в авангарді своєрідної революції. Дівчина агітує за вегетаріанство і готова піти на найвитонченіші методи заради правої справи.

Лідіа Гевара погодилася позувати напіводягненою в рамках кампанії "вегетаріанська революція", яка проводиться PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).

Фотографії для кампанії, на яких 24-річна дівчина з"являється в камуфляжних штанях, червоному береті і з патронташем з морквини, з"явиться в жовтні в журналах і на плакатах. Вона буде запущена спочатку в Аргентині, на батьківщині Че Гевари, а потім і по всьому світу, розповів представник PETA Майкл Макгро. Він також пояснив, що організація із захисту прав тварин PETA звернулася до онучки легендарного команданте кілька місяців тому, дізнавшись, що та є вегетаріанкою.

Примітно, що це буде перша вегетаріанська кампанія PETA в Південній Америці. "Ми хочемо показати, що кращий спосіб зберегти тварин - не їсти їх", - сказав Макгро, додавши, що раніше в подібних кампаніях брали участь такі знаменитості, як Пол Маккартні, Форест Уїттакер та Алісія Сільверстоун.

Нещодавно також з"ясувалося, що Наташа Кампуш, яка провела вісім років в ув"язненні австрійського маніяка Вольфганга Пріклопіла (дівчині вдалося втекти від педофіла в 2006 році) також висловила бажання оголитись для однієї з кампаній організації із захисту прав тварин.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Онучка Че Гевари роздяглась для тварин (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути