Ексклюзиви
понеділок, 15 червня 2009 14:25

Перед ДТП син Герман розважався у ресторані Поплавського

Перед ДТП син Герман розважався у ресторані Поплавського

За словами свідків, Роман Герман (син "регіоналки" Ганни Герман), який загинув у ДТП, їхав у автівці з нетверезим водієм.

За 400 метрів від місця аварії - ресторанно-готельний комплекс "Батьківська хата", який належить Михайлу Поплавському, ректору київського національного університету культури і мистецтв.

"Вони там відпочивали, – вказує на ресторан "Батьківська хата" продавець з магазину, що на автозаправній станції. - Виїхали десь між третьою і четвертою ранку. Мабуть, накурені чи наколоті, бо машину носило. Поїхали по зустрічній смузі, потім вискочили на свою і почали розганятись".

О сьомій ранку на місце пригоди приїжджала Ганна Герман. З автомобіля не виходила. Кажуть, тіло її сина Романа розірвало, голову знайшли під вантажівкою.

Також міліціонери казали, що "тут (на місці ДТП) уже половина Верховної Ради зранку була, всі розпитують".

20-річного водія відвезли до Ульянівської райлікарні Кіровоградської області. У нього ушкоджені внутрішні органи. Його стан лікарі називають стабільним, середньої тяжкості. Біля входу у відділення - охорона. Нікого не пускають.

Як повідомлялось, аварія за участі молодшого сина народного депутата Ганни Герман сталася 15 червня о 4.00 на 252-у км автодороги Київ-Одеса. Хлопець повертався з відпочинку в Одесі.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Перед ДТП син Герман розважався у ресторані Поплавського ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

75

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути