Ексклюзиви
вівторок, 12 травня 2009 16:23

Луценко напився ще в "Борисполі". Фото чека

  На малюнку склеєні два чеки. Випивка замовляється в барі "дрінками", у даному ж випадку була попросту випита пляшка горілки, вартість якої виведена з ціни 200 грн. за літр. Закуски вибивалися окремими чеками, пише Тема
На малюнку склеєні два чеки. Випивка замовляється в барі "дрінками", у даному ж випадку була попросту випита пляшка горілки, вартість якої виведена з ціни 200 грн. за літр. Закуски вибивалися окремими чеками, пише Тема

Сайт "Тема" стверджує, що перед вильотом у Франкфурт міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вживав в аеропорту "Бориспіль" горілку.

Видання оприлюднило чек, який, за їхніми даними, був оплачений компанією міністра.

"4 травня борт "Люфтганзи" N3237 на Франкфурт відправлявся з київського аеропорту "Бориспіль" о 14.10. О 12.40, тобто за півтори години до вильоту, Луценко із сином, а також громадяни Максимець, Калюк і представник посольства Південної Кореї в Україні прибули в зал офіційних делегацій. У залі вони зустріли співачку Руслану Лижичко, яка летіла тим же рейсом", - пише сайт "Тема".

Уся компанія піднялася на другий поверх у ресторан "Зоряне небо".

"Галявину" накрив, за інформацією сайту, начальник лінійного відділу міліції в "Борисполі" Павловський.

"Подали закуски з червоною ікрою, рибою, сиром і пляшку "Неміров Преміум" 0,7. При цьому ще одну пляшку Павловський приніс із собою. Прийнявши на груди півтора літра горілочки, міністр і його оточення відбули у Франфуркт", - пише сайт.

"Тема" звернулася за коментарем до співробітниці "Зоряного неба", яка була проти того, щоб називали її ім"я. У день відльоту делегації МВС 4 травня вона працювала в закладі. За її словами, за столом було близько дев"яти осіб. Руслану Лижичко або ще якусь жінку, вона в цій компанії не пам"ятає. Суто чоловічий колектив.

"На столі були якісь документи, над якими, як їй здалося, працювали. Замовлення були невеликими, суто бутерброди. Пляшки горілки на столі не було і бути не могло, тому що в їхньому закладі алкогольні напої розливають офіціанти. За її спогадами, кожен із присутніх випив приблизно по чарці горілки", - пише видання.

Видання відзначає, що під час перельоту на борту також подавали алкоголь.

Крім того, за даними видання, у Франкфурті представник МВС у Німеччині Сергій Дятлов "накрив галявину".

Як відомо, сам міністр стверджує, що в день інциденту на німецькому кордоні випив тільки келих пива.

Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «Луценко напився ще в "Борисполі". Фото чека». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути