четвер, 26 березня 2009 15:38

Тимошенко молилася у Аделаджі - Черновецький

Тимошенко молилася у Аделаджі - Черновецький
Мер Києва Леонід Черновецький заявляє про відвідування прем"єр-міністром Юлією Тимошенко церкви "Посольство Боже".Про це мер заявив журналістам.

"Cлова Тимошенко потрапляють прямо в серце людям"

"Вона (Тимошенко) буває й у католицьких церквах, у протестантських церквах, вона молилася й у мого духовного наставника Сандея (пастора "Посольства Божого" Аделаджи) у церкві. Це факт. І вона від цього ніколи не відмовляється", - сказав Черновецький.

Також він вважає Тимошенко дуже віруючою, православною людиною, а всі її слова такими, що потрапляють прямо в серце людям.

17 березня міліція висунула Аделаджі обвинувачення в організації заволодіння коштами громадян шахрайським шляхом в особливо великому розмірі.

Як запобіжний захід у рамках розслідування кримінальної справи за фінансовими махінаціями "Кінгз Кепітал" пастору була видана підписка про невиїзд.

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко сподівається, що пастор церкви "Посольство Боже" не робитиме спроб порушити підписку про невиїзд. "Сподіваюся, що він цього не зробить, оскільки це може спричинити більш суворий запобіжний захід", - сказав Луценко

2 січня у рамках розслідування кримінальної справи щодо діяльності Кіng"s Capital київська міліція почала обшуки на місцях роботи і помешкання пастора "Посольства Божого" Аделаджі.

Сам Аделаджа заперечує свою причетність до махінацій цієї фінансової піраміди.


За матеріалами: Українські новини, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко молилася у Аделаджі - Черновецький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути