Ексклюзиви
четвер, 19 березня 2009 19:52

Львівський "Інтермаркет" продали столичній фірмі

Львівський бізнесмен Роман Шлапак, 46 років, засновник і власник 90% акцій торговельної компанії "Інтермаркет", продав свою мережу київській торговельній фірмі  "Євротек".

У власність столичної компанії переходить гуртівня "Інтермаркет" та мережа супермаркетів "Арсен". Їх обіцяють не перейменовувати. "Інтермаркет" працював на ринку України з 1992 року, за обсягами товарообігу входив у десятку найбільших торгових компаній України.

Факт продажу підтвердили в прес-центрі "Інтермаркету" та "Євротеку", проте коментувати умови продажу відмовилися.

Компанія "Інтермаркет" займається роздрібною та гуртовою торгівлею промислових і продовольчих товарів. У Львові їй належать торговельний центр "Сріблястий", гуртівня "Інтермаркет Кеш енд Кері" та логістичний центр, що здійснює контроль за продукцією. Контрольний пакет мережі супермаркетів "Барвінок", який теж був частиною "Інтермаркету", ще в листопаді минулого року викупив польський фонд "Абріс Капітал Партнерс".

Серед активів Романа Шлапака залишається видання "Львівська газета" та торговельний центр "Леополіс", який добудовують. Кажуть, бізнесмен тому і вирішив продати торговельні компанії, щоб закінчити будівництво.

"Євротек" засновано 1995 року. Компанія займалася виробництвом олії під торговою маркою "Стожар". 2006-го акціонери почали інвестувати кошти в ринок роздрібної торгівлі продуктами харчування. Сьогодні компанія володіє мережею супермаркетів "Фреш" у Харкові, Херсоні, Кривому Розі та Керчі.

Зараз ви читаєте новину «Львівський "Інтермаркет" продали столичній фірмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути