Ексклюзиви
понеділок, 16 лютого 2009 11:50

Бережна показала груди, а Черновецький затанцював (ФОТО/ВІДЕО)
5

Фото: TabloID

Близько 500 впливових осіб України стали гостями благодійного балу. "Карнавалія-2009", який відбувся у Колонній Залі Київської мерії 14 лютого 2009 року.



На захід прийшли не тільки зірки шоу-бізнесу, але й політики. Деякі з них були одягнені у досить відверті сукні, так як "регіоналка" Ірина Бережна.

Якщо порівнювати цьогорічну Карнавалію із минулорічною, то свято-2009 виграє. По-перше, Карнавалія співпала із Днем усіх закоханих, а по-друге, концертну програму відробив, м"яко кажучи, загадковий столичний мер Леонід Черновецький разом з дружиною Аліною.

Він з"явився тоді, коли високопосадовці почали розходитися. Роздягнувся на ходу і відразу ж на сцену. Будь-який присутній там міг підтвердити, що це був експромт.

Власне, Леонід Черновецький міг би сколотити цілі статки, підробляючи на корпоративах і приватних гулянках у якості клоуна чи "зірки естради". Адже Карнавалія-2009 "виїхала" практично завдяки йому. Все інше так - бліда прелюдія...

Програма заходу поєднала елегантний традиційний бал із захоплюючим динамічним Карнавалом. У цьому році "Карнавалія" представила своїм гостям калейдоскоп вистав: українського Стрітення, Віденського Балу-Редуту та трьох різновидів Марді Гра (Франції, Канади, Нового Орлеану).

Головна мета балу "Карнавалія" – поширення ідей меценатства та благодійництва в Україні серед культурної, політичної, бізнесової еліти представників шоу-бізнесу та дипломатичного корпусу.

За матеріалами: TabloID, http://bignames.org.ua.

Зараз ви читаєте новину «Бережна показала груди, а Черновецький затанцював (ФОТО/ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути