Ексклюзиви
понеділок, 26 січня 2009 17:46

Модель Діана Бачек стала "Пані Україна"

Автор: фото: Наталія ПИЛИПЕНКО
  Діана Бачек здобула титул ”Пані Україна”. 25-річна модель із Дніпропетровська не підрізає коси з семи років
Діана Бачек здобула титул ”Пані Україна”. 25-річна модель із Дніпропетровська не підрізає коси з семи років

Минулої суботи в Донецьку обрали найуспішнішу королеву краси "Пані Україна". Корону одягнули на 25-річну Діану Бачек, модель із Дніпропетровська.

— Вместо кризиса у нас сегодня праздник и я — звезда в шоке, — каже зі сцени залу готелю "Донбас Палас" ведучий конкурсу, російський стиліст Сергій Звєрєв. Із напарницею киянкою Світланою Вольновою він кілька разів за вечір змінює вбрання. Сценою ходить у черевиках на високій платформі.

До Донецька приїхали 16 успішних жінок України, Росії та Литви. Більшість із них незаміжні.

Одна з конкурсанток фестивалю, київська співачка 24-річна Аріна Домські, за кулісами розхитує довгою білою косою. Каже, що привезла в Донецьк вісім суконь.

— Утекла сюди через фінансові проблеми, — пояснює Аріна. — Зараз в артистів роботи мало.

У залі гучно аплодують акторці з Луганська 25-річній Маргариті Колгановій. Жінка співає англійською. Важить 85 кг, крізь чорну мереживну сукню видно стрінги.

Два титули "Віце-Пані Україна-2008" віддають білявці з Литви Скайсте Стейкунайте та Жанні Цукановій, брюнетці з Миколаєва. Жінкам вручають золоті кольє з топазами та діамантами.

Переможниця Діана Бачек виходить із зали, в руці тримає гребінець. Якийсь чоловік у смокінгу торкається її волосся — коса в Діани сягає 115 см.

— Помацайте і переконайтеся, що справжнє, — червоніє Бачек. — У людей це перше бажання при зустрічі зі мною — торкнутися до волосся.

— Відрощуємо волоссячко з семи років, — каже російською 48-річна Лариса Бачек, мати Діани. — Звичайної пляшки шампуню доньці вистачає на три-чотири рази. Діана ще й спеціальну маску готує зі столової ложки коньяку, меду та яєчного жовтка.

Каже, що донька незаміжня, учиться в столичній академії керівних кадрів культури і мистецтв:

— За навчання платить із того, що заробляє моделлю — у нашій родині з фінансами туго, та й Олексій підростає, молодший син.

Зараз ви читаєте новину «Модель Діана Бачек стала "Пані Україна" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути