Ексклюзиви
четвер, 10 липня 2008 17:51

Руслана Лижичко хоче виступити з Рікі Мартіном

"Вабене, ми вже приїхали", — гукає піар-менеджера 34-річна співачка Руслана Лижичко.

Її чорний "мерседес" стоїть під офісом на столичному Подолі. Руслана у сріблястих штанях і лляній безрукавці від Андре Тана. Заходить до свого кабінету. На столі фотографія співачки з чоловіком і продюсером Олександром Ксенофонтовим. У коробках лежать тістечка і цукерки.

— Мусічка, знову журналісти, будемо работать, — звертається Руслана до матері Ніни Аркадіївни, 58 років.

Ніна Аркадіївна з"їдає тістечко, витирає губи серветкою довго крутить її в руках. Руслана застрибує на стіл, а ноги ставить на стілець.

— Два останніх тижні жила в Маямі, — розповідає. — Коли летіла туди, вперше за останні місяці відіспалася. У Маямі винайняла трикімнатні апартаменти. На студії звукозапису "Хіт Факторі" записала англомовну пісню зі вставками із творів Прокоф"єва. Вона ввійде до мого нового альбому.

Східна Європа мене любить, — додає після паузи. — Я ж культивую слов"янську культуру. Кровно мене сприймає Туреччина і Прибалтика, подобаються наші шоу німцям. Але вже далі ми — поки що екзотика.

Записувалася в студії з восьмої ранку до сьомої вечора.

— Прокидалася о п"ятій, купалася в Атлантичному океані. — Плавати там не надто безпечно — акули запливають за буї. Багато їздила на скутері, від нього на руці навіть лишився синець.

Наприкінці липня Руслана поїде до Лос-Анджелеса знімати кліп на пісню, яку записала в Маямі.

— Це відео показуватимуть у Східній Європі. Дороге задоволення, — морщиться. — У середньому хороший кліп коштує 50 тисяч доларів і вище. Поїдемо в гори, хоч на це піде більше грошей, і дозвіл у місцевої влади довго оформлювати. Режисер Малколм Джонс пропонував знімати в павільйоні. Але ми це робимо для європейського ринку, тому хочу, щоб відео мало високий рівень.

Кілька місяців тому співачка записала в Києві пісню "Вогонь і лід".

— Це стильне продовження "Диких танців", із гуцульськими ритмами. На цю пісню кліп знімемо для України. Щоб у ній був купальський обряд. Крім кліпа "Знаю я", ми не зверталися до українських обрядів. Але на першому місці — кліп для Європи.

12 липня у Львові починається концертний тур Руслани "Амазонка". Потім виступить у Маріуполі, Івано-Франківську, Одесі, Сімферополі та Дніпропетровську. Закінчить тур 17 серпня у Запоріжжі.

— Поставити шоу в столиці — потребує більше грошей, ніж у семи українських обласних центрах, разом узятих. Тому виступ у Києві ми перенесли на серпень — хочу краще підготуватися.

Із шоу "Амазонка" Руслана навесні виступала у Сербії, Туреччині, Азербайджані, Румунії, Болгарії, французькому місті Канни. Кілька пісень презентувала на "Таврійських іграх" у Каховці.

— Режисер Ірина Мазур придумала історію про мене — закохану дівчину-амазонку, дівчину-стихію. У шоу граю одночасно на гітарі, барабанах та клавішних. На сцену виходжу в піратських костюмах, схожих на бальні сукні часів Людовика XIV. Четверо хлопців виносять на сцену величезний вельон, і вже я з"являюся перед публікою у весільній сукні. Деякі наші костюми такі дорогі, що обходяться, як кліп. На гуцульські плахти та байкерські костюми ми нашили камінці Сваровські.

Каже, що в Україні "надто просідає якість шоу".

— Неякісними виступами ми вбиваємо ставлення людей до музики, — обурюється. — Вони бачать збиті три на чотири шалашики, на яких висять страшні клєйоночки, приборчики, які блимають три рази за весь концерт. Піротехніка всіх задрала, бо стріляє на кожному концерті. Нам не треба такої "красоти". Видовище має бути коштовним, ексклюзивним і приносити задоволення слухачеві. Співак концертами заробляє гроші. Адже кліпи зараз небагато приносять, бо канали нечасто їх крутять.

Питаю, з ким хоче заспівати дуетом.

— У Відні на форумі із захисту довкілля зустрічалася з менеджером  пуерториканського поп-співака Рікі Мартіна щодо співпраці. Для нашого дуету я обрала б щось енергійне. Вони грали б на перкусіях, а ми — на барабанах.

У Руслани вже записані дуети з американськими R&В виконавцем Ті Пейном та реп-співачкою Міссі Еліот. Лижичко прощається, бо запізнюється на прийом до американського посла.

— Мусь, давай, — кличе матір.

Ніна Аркадіївна бере зі столу пригорщу цукерок, висипає в сумку кореспондентові "ГПУ".

— Мусь, ти в своєму репертуарі, — сміється Руслана.

Дорогою до ліфту розповідає, що 19 серпня виступить із концертом у столиці Китаю Пекіні, на підтримку збірної України на Олімпійських іграх-2008.

Зараз ви читаєте новину «Руслана Лижичко хоче виступити з Рікі Мартіном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути