вівторок, 29 травня 2007 08:10

Українець вбив в Іспанії свою наречену та її матір

Іспанська поліція затримала вихідця з України, якого розшукувала за підозрою у вбивстві в понеділок двох жінок і підпалі будинку, повідомив представник поліції.

"Українець 28 років, який підозрюється у вбивстві своєї колишньої нареченої, 20-річної іспанки, та її матері, затриманий в селищі Ла Побла де Валлбона (Валенсія)", - сказав співробітник поліції, який відмовився назвати прізвище підозрюваного.

Поліція вважає, що "він проник імовірно о 6-й годині ранку до будинку своєї колишньої нареченої і завдав їй чотири ножові поранення, потім перерізав горло її матері". Жінки померли, не прокидаючись.

Поліцейські вважають, що "після вбивства підозрюваний підпалив сусіднього будинку, внаслідок чого постраждав 22-річний чоловік: нині він знаходиться в реанімації в госпіталі у Валенсії".

"Українець розлучився з своєю нареченою, з якою зустрічався протягом двох років, три місяці тому, проте, за свідченням батька убитої, неодноразово намагався відновити стосунки", - розповів поліцейський.

Уродженець України ще дитиною був усиновлений іспанською сім`єю після чорнобильської катастрофи, і нині має громадянство Іспанії, повідомляють РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Українець вбив в Іспанії свою наречену та її матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути