четвер, 10 травня 2007 16:37

Не повертайте підкинуті речі сусідам

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Доки жива була свекруха, ніби все було гаразд, — пише пані Людмила з Черкащини. — А як тільки вона померла, почалися проблеми. Вони йдуть від нашої сусідки. Кожен місяць ми знаходимо біля двору то зерно розсипане, то скло бите. Іноді яйця розкопуємо, а недавно знайшли розкидані в дворі монети по одній, дві копійки. Коли їх збирали, то сусідка кидалася по двору. Ці копійки я перекинула їй у двір?  Чоловік мій де не влаштується на роботу — то фірма розпадеться, то зарплату не дають. Сама часто хворію, перенесла п"ять операцій. Щоранку прокидаюся й думаю: "Нащо прокинулася?" Таке на душі робиться! Якби не діти, давно б уже на себе руки наклала. А так заради них животію".

Шановна пані Людмило, своїм сильним позитивним біополем ваша свекруха нейтралізовувала спрямовану на вашу сім"ю негативну енергію. Усі "подарунки", які знаходите, не треба повертати сусідці через паркан. Хіба ви бачили на власні очі, що саме вона підкинула їх? Підкинуті речі треба енергетично нейтралізувати: читаючи молитву, спалити або покропити святою водою. Якщо не горить — опалити. Що залишиться — зібрати, опівночі винести на перехрестя й лишити там, промовляючи про себе: "Забери собі своє, віддай мені моє". Добре сходити на службу до церкви, поставити свічку за здоров"я своїх недругів.

Якби не діти, давно б уже на себе руки наклала

У вас із чоловіком біоенергоінформаційні системи зруйновані свідомими впливами. Вони і програмують життєві ситуації, здоров"я, самопочуття. Тяжкий душевний стан, про який ви пишете, спричинений порушенням функції грудного енергоканалу. Підіть до церкви на службу, сповідайтесь, причастіться. Молитва від душі допоможе скинути тягар. А зняти штучні біоенерговпливи під силу людині, яка їх бачить.


"У перші роки нашого спільного життя все було добре, — ділиться пані Юлія з Сумщини. — І для себе вистачало, і на продаж. Був мир і злагода в сім"ї, і раптом почалася смуга невдач. Не встигали одне утрясти, як траплялося щось інше. Сама хворію, в сім"ї безлад".

Із заздрощів на вашу, пані Юліє, родину зроблено умисні біоенерговпливи у вигляді програмних порч на проблеми в житті та здоров"ї. Вам необхідно відкорегувати біоенергоінформаційну систему. Однак треба пам"ятати, що біоенергетики створюють умови для відновлення здорового стану, гармонійного самопочуття і життя за власною долею. Але вони не лікують. Це — справа лікарів-професіоналів.


"Прожила я 60 років — так, як у піч кинула, — пише пані Устина з Київської області. — Працювала тяжко. Маю трьох дітей. Усе у мене не як у людей складається... На Меланку закрила стадо, як завжди. Вранці виходжу, а під тільною телицею — кров. Дивлюся — хтось хвоста відрубав. Ще такого не бачила. Кому хвіст треба?"

Шановна пані Устино, у випадку з вашою коровою немає нічого містичного. Цей факт свідчить про "моральний" рівень людини, яка це зробила. Уночі худорлявий п"яниця відкрив замок на сараї та відрубав хвоста корові собі для супу. Тому спокійно продовжуйте доглядати свою телицю. І поміняйте замок та заведіть собаку.

Зараз ви читаєте новину «Не повертайте підкинуті речі сусідам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути