Ексклюзиви
четвер, 28 грудня 2006 18:14

Десять найгучніших голих протестів 2006 року (ФОТО)
10

1.Члени студентського братства з університету Маніли (Філіппіни) підіймають юнака над натовпом під час "голої ходи". Цю акцію проводять щороку, щоб нагадувати про головні свободи людини.









2.Пожежники на страйку вимагають кращих умов праці і справедливих правил звільнення на Place de la Bastille в Парижі (Франція).









3.Прихильники конголезького кандидата в президенти від опозиції Жана П"єра Бемби протестують у Кіншасі проти перемоги на виборах чинного глави республіки Джозефа Кабіли. Вибори у країні відбулися 29 жовтня. 15 листопада оголосили остаточні результати. Згідно з ними за Кабілу проголосували 58% виборців. ООН змушена була направити миротворців до столиці Конго, щоб уникнути кровопролиття. 



4.Велосипедисти влаштували голий протест проти приїзду Папи Римського до Валенсії. Нещодавно у Іспанії були легалізовані гомосексуальні шлюби. Католицька церква різко розкритикувала уряд країни за такий крок. 

Бенедикт XVI прибув до Валенсії, щоб пропагувати цінності традиційної сім"ї.









5.Активістка руху за захист тварин роздяглася до білизни, щоб продемонструвати напис проти вбивства биків. Члени руху вимагають зупинити забіг биків у Іспанії напередодні відомого фестивалю "Сан Фермін" у місті Памплома.





6.Правоохоронці тримають покривало, щоб загорнути голого чоловіка, який вибіг на корт і перервав чвертьфінальну гру між російськими тенісистками Марією Шараповою та Оленою Дементієвою на Уїмблдонському чемпіонаті у Лондоні (Великобританія).







7.Один з транссексуалів на щорічному гей-параді проти дискримінації  в місті Богота (Колумбія).













8.У Чілі студенти влаштували протест голяка, аби добитися змін у системі освіти. Акція відбулася у місті Вальпараїсо, за 137 км від столиці країни - міста Сантьяго.









9.На Філіппінах група молодих людей зайняла 1 червня 2006 року вулицю Маніли вимагаючи від влади більше коштів для шкіл, які відкриваються наступного тижня. Протестуюча молодь, яка не відвідує школу, вимагає більше класних кімнат, книжок і більш якісного навчання.





10.Фермерка з південного штату Веракрус у Мексиці роздає листівки під час демонстрації у Мехіко. Група протестуючих, які роздяглися під час акції, вимагає справедливого розподілу земель між фермерами Мексики.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Десять найгучніших голих протестів 2006 року (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути