четвер, 12 лютого 2009 19:04

Ірені Карпі дали "Золоту бульку"

— Це книжка для 12–15-річних дівчаток із задертими спідничками. Професійний рівень її автора низький, — каже у столичній книгарні "Є" професор Києво-Могилянської академії Володимир Панченко, 54 роки. Він — голова професійного журі, яке вручало літературну антипремію "Золота булька".

За результатами 2008-го "Бульку" присудили 28-річній Ірені Карпі за книжку "Добро і зло". Роман вийшов восени у видавництві "Клуб сімейного дозвілля" накладом 3 тис.

Письменниця на церемонію не прийшла. Вона відпочиває в Лаосі.

— У моїх книжках є кострубатість та неідеальність, — відповіла в Інтернеті. — Моя книжка є добрим засобом від депресії. Вона стьобна, ніяких псевдо-інтелектуальних пасажів.

Письменниця Оксана Забужко, 48 років, зізнається, що не читала романів Карпи.

— Погортала і відклала. Думаю, її творчість треба оцінювати лиш за критеріями шоу-бізнесу. Вона стрибає по сцені, знімається в порнусі, потім пише щось подібне. Підліткам таке подобається. Карпа знайшла свою аудиторію і ключ до неї. Не кожен письменник може цим похвалитися.

Ірена Карпа написала 6 книжок. Вона є солісткою рок-гурту Quаrpa. Знялася в фільмах "Аутизм" і "Компот". Позувала в еротичних фотосесіях для журналів "Плейбой", "Пентхаус", FHM. Торік Карпу визнали секс-символом української літератури.

Зараз ви читаєте новину «Ірені Карпі дали "Золоту бульку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути