понеділок, 26 січня 2009 14:15

Фани "Інтера" намагались побити журналістів

Під час недільного матчу чемпіонату Італії між "Інтером" і "Сампдорією" група фанатів домашньої команди спробувала проникнути в ложу преси і затіяти бійку з журналістами газети Турину Tuttosport.

Причиною агресивних настроїв уболівальників стали публікації видання про Жозе Моурінью і його прославлену лайку після програшу від "Аталанти". Нагадаємо, тоді португалець накричав на своїх підопічних, сказавши наступне: "Ви виграли скудетто в суді, другий титул ви завоювали через відсутність конкуренції, а третій - лише на останніх хвилинах завершального туру. Ви всі лайно!" Tuttosport опублікувала фотографію Моурінью під заголовком "Один з нас", натякаючи на те, що уболівальники "Ювентуса" досі вважають несправедливим позбавлення їхньої команди двох чемпіонських титулів і передачі одного з них "Інтеру".

Що стосується інциденту на "Сан-Сіро", то після спроба фанатів увірватися в ложу преси була оперативно придушена службою безпеки.

championat

Зараз ви читаєте новину «Фани "Інтера" намагались побити журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути