середа, 12 листопада 2008 11:29

БЮТівці і "регіонали" під час бійки пошкодили систему "Рада"

БЮТівці і "регіонали" під час бійки пошкодили систему "Рада"

У Верховній Раді сталася бійка між представниками БЮТ та ПР. Це трапилося на поверсі, де знаходиться система для голосування  "Рада". Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, бютівці виламали двері, пробралися до спецкімнати та намагалися дотягтися до працівників "Ради", які знаходилися за скляною огорожею.

У цей час з іншої сторони до кімнати центру "Ради" увірвалися "регіонали", які вибили інші двері. Після чого між народними депутатами стался бійка. Один з "регіоналів" кинув бютівця на скляну огорожу, за якою розташована комп"ютерна техніка. Внаслідок цього скло розбилося і була пошкоджена система для голосування.

Серед депутатів від Партії регіонів, які брали участь у бійці, - колишній баскетболіст Олександр Волков, борець Ельбрус Тадеєв, а також Борис Фадеєв, Дмитро Саламатін, Дмитро Шенцев. Також був присутній Нестор Шуфрич, але він не брав участь у бійці, повідомляє Українська правда.

У цей час в залі парламенту представники від ПР заблокували трибуну Ради.

Віце-спікер Олександр Лавринович, який залишився вести засідання після відсторонення Яценюка, звернувся до присутнього в залі Генпрокурора Олександра Медведька з вимогою задокументувати все побачене.

Після цього Лавринович оголосив півгодинну перерву для усунення технічних несправностей "Ради".

Зараз частина депутатів від БЮТ продовжують знаходитися на третьому поверсі ВР у приміщенні, де знаходиться електронна система для голосування. Там же перебувають і декілька депутатів від Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «БЮТівці і "регіонали" під час бійки пошкодили систему "Рада"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути