1-Б НЕ ПРОДАЄТЬСЯ!

Одна з моїх однокласниць стала відомою співачкою. Сексапільна брюнетка Ганна Бура нині трудиться у музичній групі "XS". Серед підлітків користується не аби якою популярністю.

Шкільні роки ми не були близькими подругами. У дорослому житті мало що змінилося. Зрідка спілкуємось у соціальних мережах, на рівні "привіт-привіт". Немає спільних інтересів: я не слухаю її спів, вона не читає мої статті.

А сьогодні "вконтакті" мені прийшло повідомлення від незнайомця. Якийсь Саша Ч. Написав: "Ты правда одноклассница Бурой? Расскажи о ней, фотки есть?" Виявилось, хлопчині 16 років, він любить "XS". Найбільше з трьох солісток подобається Аня. Каже обрав її, бо "не силиконовая". Фан розпитував здебільшого про дитинство і характер. Почала пригадувати. Це була тиха дівчинка, сиділа на другій парті. Вчителі її запам'ятовували через довгу чорну косу й ледь чутний голосок.

Вирішила не розчаровувати закоханого у образ підлітка. Написала йому, що Аня була доброю і розумною дитиною. Він відповів, що мені дуже пощастило із зіркою вчитися. А за наші дитячі фото і відео запропонував гроші. Щоправда, суму не вказав, мовляв, скільки захочу.

Ніколи не думала, що за чорно-білу світлину "1-Б" класу мені колись запропонують винагороду. Але вирішила Сашкові відмовити. Хто їх знає, цих фанатів...

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі