Призначені Зеленським голови держадміністрацій почали злочинну діяльність

Об'єднання громад ламає село й державу через коліно

Стало відомо, що призначені президентом України Володимиром Зеленським голови обласних і районних державних адміністрацій, тобто службові особи органів державної влади, зловживаючи владою, вчиняють дії, спрямовані на повалення конституційного ладу (що становить склад злочину згідно ч.1 ст. 109 КК України), заклики в засобах масової інформації до повалення конституційного ладу (що становить склад злочину згідно ч.3 ст. 109 КК України), співучасть у порушенні територіальної цілісності України (що становить склад злочину згідно ст. 27, ч. 2 ст. 110 КК України) та інші тяжкі кримінальні правопорушення.

Голова Херсонської ОДА хоче зробити Херсонщину "зразково-показовою" в знищенні народовладля і лякає селян відверто примусовим об'єднанням

Особливо відзначився новопризначений голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв - хоче зробити Херсонщину "зразково-показовою" в знищенні народовладля і вже лякає селян відверто примусовим об'єднанням - якщо до кінця року не "об'єднаються добровільно".

Означені злочини вчиняються шляхом організації проведення явно антиконституційного "об'єднання територіальних громад", яке протиправно, з грубими і явними порушеннями конституційних прав селян, із привласненням їхнього майна або заволодіння ним в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем організованою групою, з порушенням адміністративно-територіального устрою держави, методами бюджетної дискримінації, обману, залякування, адміністративного тиску тощо.

Попереджаю всіх новопризначених держслужбовців, що у разі неприпинення і продовження вищезазначених неправомірних дій вони будуть притягнуті до кримінальної відповідальності - як і їх попередники - і понесуть відповідальність за ці тяжкі антинародні злочини.

Законне об'єднання було б можливе виключно у відповідності до рішень місцевих референдумів сільських громад

Водночас пояснюю їм, що дійсно добровільне і законне об'єднання громад було б можливе виключно у відповідності до рішень місцевих референдумів сільських громад. Але вороги України, завідомо знаючи, що селяни ніколи не проголосують за ці смертоносні для них і для країни "об'єднання", шляхом законодавчого шахрайства умисно унеможливили місцеві референдуми - і стали ламати село й державу через коліно.

Тепер "нова влада" це продовжує. А насправді для реальної децентралізації влади потрібно всього лиш припинити антиконституційну бюджетну дискримінацію і урівняти сільради та селищні ради у бюджетних правах із так званими містами обласного значення, та повернути їм всі притаманні їм повноваження і юрисдикцію.

Це всього лиш пара простеньких законопроектів і від сили місяць часу. І не треба було б нікого насильно "об'єднувати". Всю цю абетку я вже понад три місяці письмово роз'яснюю президенту Зеленському і його найближчому оточенню. Поки що глухо.

Невже так важко зрозуміти?

Ні. Тож мабуть просто не хочуть.

Невже й ці здаватимуть Україну?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі