З буряка, моркви і цибулі теж можна готувати варення

Пробуйте, з'єднуйте, експериментуйте

Овочеве чи фруктове варення? Що приготуєте?

По-перше, так, з овочів теж можна готувати варення. І так, це дуже смачно. Ловіть варіанти:

- Буряк із шоколадом і горіхами.

- Морквяне варення з естрагоном та імбирем.

- Варення з томатів із м'ятою.

- Кабачок з лимоном.

- Просто варення з цибулі.

Щось з цього - круте просто так з чаєм. Щось - з сиром, м'ясом, рибою. Пробуйте, з'єднуйте, експериментуйте. Перестаньте дивуватися і гадати, який смак вийде, і просто приготуйте.

А тепер перейдемо до звичного фруктово-ягідного варення. Якщо ви подумали, що я зараз почну давати традиційні або звичайні поради, то ви помилилися. Дуже, дуже помилилися. Поїхали:

- Абрикосове варення з коньяком і волоськими горіхами. Навряд чи це варення доживе до зими, ви з'їсте його відразу, повірте. Ще теплим будете наливати на брі, сир буде танути, а ви - сходити з розуму.

- Вишня з корицею. Дуже просто, але дуже смачно. Особливо, взимку з качкою.

- Варення зі смородини з чорним перцем. Звичайні горошинки чорного перцю змінять смак варення і ваш світ.

- Малина, апельсин, бальзамічний оцет і ваше життя ніколи не стане колишнім. Запам'ятайте це.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі