В Україні назріває проімперський державний переворот

Капітулянтська меншість отримає більшість в парламенті

Вранці, 22 липня, Україна прокинеться в зовсім іншій країні. У Раді буде капітулянтська більшість. Завдяки оцьому фокусу із Зеленським, відбудеться проімперський державний переворот.

В Україні є значна капітулянтська меншість - нехай 25%, які завжди підуть за Бойком і Медведчуком. Але ця капітулянтська меншість отримає більшість в парламенті. Крім партії Бойка-Медведчука, в партії "Слуга народу" є люди з колишньої адміністрації Януковича. Ось візьміть хоча б Богдана. Як він сам себе характеризує? Як адвоката всіх олігархів і близького друга Портнова, - пише Андрій Піонтковський для "Обозреватель".

Більшість українського народу не матиме представництва в парламенті

Створиться парадокс, що більшість українського народу просто не матиме представництва в парламенті. Думаю, що люди усвідомлять це протягом декількох днів або тижнів. Тоді найголовнішим питанням буде - чи проковтне українське суспільство, український політичний клас і український народ ось таку ситуацію. І найголовніше, а чи знайдуться у нього лідери, які очолять протест в цій ситуації?

Якщо Україна здасться - проти Росії знімуть санкції, а сам Путін буде повноправним членом вищого світового співтовариства. Почалася боротьба не тільки за Україну. Це принципова боротьба між добром і злом.

Адже ці західні повії дуже все тримають за вітром. Санкції проти Росії - це результат величезної роботи друзів України. Президент США Дональд Трамп був проти. В Європі теж був величезний опір групи, яка хотіла заробляти гроші в путінській Росії. І зараз всі ці люди відчули сигнали прокремлівського реваншу, що йдуть з України.

Санкції проти Росії - це результат величезної роботи друзів України

Так що повернення російської делегації в ПАРЄ, яка тільки посилює все своїми агресивними дії, перший сигнал мнимого територіального возз'єднатися України з Лугандонією.

Насправді це буде впровадження в Україну ракової пухлини і її поширення на всю територію країни. І якщо такими речами займається українська політична еліта, у всякому разі, значна її частина, то чому великими прихильниками української незалежності повинні бути німецькі бізнесмени або американські політики?

Передруковується з дозволу редакції "Обозреватель"

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі