Пропагандистку віддали прямо в руки "карателів". У Кремля є почуття гумору

Хороший урок для всіх любителів "русского мира"

Росія вислала в Україну пропагандистку Олену Бойко. Вона кілька років виступала в ефірах російських телеканалів, де розпалювала ненависть до України та українців.

У грудні 2018 року з'ясувалося, що Бойко порушила російське міграційне законодавство, тому суд прийняв рішення про її депортацію. Як не старалася Олена Бойко на ефірах, скільки не картала "українських фашистів і розкольників", її заслуг перед "русским миром" в Москві не оцінили. Відправили прямо в лапи "карателів", яких вона стільки років проклинала.

Як не старалася Олена Бойко на ефірах, скільки не картала "українських фашистів і розкольників", її заслуг перед "русским миром" в Москві не оцінил

Спершу в Бойко була надія, що вишлють її не на підконтрольну Україні територію, а в ОРДЛО, яке Росія також вважає Україною. Але не так ото було. У Кремлі сидять люди з почуттям гумору, тому Бойко направили до Харкова, де її вдячно прийняли співробітники СБУ і відвезли до Львова.

На кордоні, вже перед відправкою в Україну, Бойко спробувала попросити в Росії політичний притулок. Але прикордонники відмовилися приймати заяву і виштовхали її в нейтральну зону.

Перед арештом вона встигла дати по телефону коментар російським журналістам.

"Росія своїх не просто кидає. Вона їх пережовує і випльовує. Мене викинули, як використану брудну ганчірку", - зі сльозами в голосі скаржилася Олена Бойко.

Хороший урок для всіх любителів "русского мира". Ці слова треба б в граніті висікти.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі