В Усика попереду велика проросійська кар'єра

Він ще себе і не так проявить

Коли 3 роки тому, після його першого "Чий Крим? Крим...кримчан" я написав, що Усик не патріот України, що він в певний момент стане на сторону ворога, на мене багато накинулися. Особливо - так звані проукраїнські переселенці з Криму, які вигадали, що Усик символ українського патріотизму в Криму (Володя Балух тоді ще не сидів, а кримських татар в даному специфічному співтоваристві людьми особливо не вважають). Мене тоді проклинали, називали агентом ФСБ, який чорнить патріота. Викидали з френдів навіть особисті знайомі, майже родичі. Я сказав їм: добре, почекайте.

Ваш "патріот" сказав, що піде разом з ФСБшними попами, російськими диверсантами і найнятими Кремлем тітушками захищати "лаври"

Ну, що ви там, як? Дочекалися? Ваш "патріот" сказав, що піде разом з ФСБшними попами, російськими диверсантами і найнятими Кремлем тітушками захищати "лаври". А саме такі провокації зараз готує ФСБ. Ось саме такі. І я про це сто разів писав. А тепер і СБУ підтверджує.

І не кажіть, що Усик, мовляв, "боксер", тому чогось не розуміє. Він не дурень, він все розуміє. Дурні - це ви. А в Усика попереду ще велика проросійська кар'єра. Він ще себе і не так проявить.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі