Кремль аплодує. Українці самі готові знищити Україну

Боротьба з баригами переросла у боротьбу з державністю

Таке відчуття, що в Україні з'явилася нова національна ідея - якомога швидше рознести вщент свою державність, яка тільки-тільки почала з'являтися. В останні кілька місяців ніби змагання почалося з цього виду спорту. Якийсь морок напав на людей. Таке відчуття, що щось луснуло, і в головах моментально все обвалилося стрімким домкратом. Абсолютний хаос в роздумах. Все на купу.

І на цьому тлі - масовий наступ популістів і сволот всіх мастей. Одні білборди чого варті. Компроміс, мир, нова економіка, новий курс, газовий геноцид, злочинна влада. Скажіть, от ви не помічаєте, що їхня боротьба з баригами вже переросла у боротьбу з державністю? І на цьому тлі - роз'єднання суспільства. Злість і нетерпимість до опонента.

Відчуття, ніби потрапив в пошту Суркова і живу в плані "Шатун"

Суспільний дискурс сильно змінився. Дуже сильно. Вчора прочитав, що Національна гвардія і Збройні сили готові воювати як із зовнішнім ворогом, так і з внутрішнім. Кремль сидить і аплодує. Українці самі готові знищувати Україну. Чого їм тепер напружуватися. Нехай воюють один з одним. А вони потім увійдуть на руїни. До того ж досвід є. 100 років тому все це вже було. Рівно 100. Рівно це ж саме.

Таке відчуття, ніби потрапив в пошту Суркова і живу в плані "Шатун".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі