Про нехороші сигнали зі США

Три ключові фігури в оточенні кандидата в президенти США Дональда Трампа відкрито підтримують Путіна разом з його божевільними планами про поділ світу

Поки обговорюють хресну ходу та інші локальні виклики, за океаном поступово підкрадається поки невидимий писець.

Три ключові фігури в оточенні Трампа: Картер Пейдж, Пол Манафорт і Майкл Флінн вже відкрито підтримують Путіна разом з його божевільними планами про поділ світу.

Перший говорить, що його бізнес в РФ істотно постраждав через санкції. Другий довго був радником Януковича і його часто бачили в Москві. Третій, готовий боротися з екстремізмом військовий генерал, який не має наміру воювати з РФ, про що неодноразово заявляв в ефірі рупора кремлівської пропаганди Russia Today.

За моїми даними, саме "трійка" наполягала на змінах до Республіканської платформи напередодні праймеріз в Клівленді. Для початку в параграфі прибрали пропозицію про військову допомогу Україні, замінивши це трактування на "співпрацю і підтримку НАТО". На наступний день Трамп особисто оголосив про можливе виведення військового контингенту США з Європи.

Схоже, що в разі президентства Трампа для України (і не тільки?) буде реалізований найгірший сценарій, про що політики та інші чини в Києві поки не здогадуються.

МЗС досі не має чіткої стратегії у зовнішній політиці, дипломати дотримуються протоколу та інших непотрібних формальностей, а політики відпочивають на дорогих курортах.

На їх місці я б кинув весь десант і ресурси на роз'яснювальну кампанію всередині США з просування інтересів України, особливо серед ЗМІ, а також прихильників Трампа. Але цей мій заклик знову в порожнечу.

Збережіть цей пост до січня 2017 року, коли вступить на посаду наступний 45-ий президент США. Хочу помилятися, але сигнали дуже нехороші.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі