Трамп - подарунок для Гілларі Клінтон

Шлях Гілларі Клінтон до вершини світової політики був довгий і драматичний. Але їй пощастило. Дональд Трамп змусив американців об'єднатися навколо неї.

Жінка з титану. Так, я про Гілларі Клінтон. Вона стала першою в історії Америки жінкою, яка гарантувала собі висунення кандидатом в президенти від Демократичної партії. Хоча боротьба не скінчилася і її суперник Берні Сандерс ще може їй зіпсувати свято.

Америка руйнує стереотипи. Щойно американці віддали Білий дім і найпотужнішу в світі владу чорношкірому. А сьогодні цю владу цілком може отримати жінка.

Її шлях до вершини світової політики був довгий і драматичний. Як боляче вона падала і яку ворожість зустрічала! Але щоразу піднімалася і продовжувала свій шлях вгору. Сьогодні здається, що її харизматичний чоловік Білл лише грав у неї на розігріві.

Так, вона не вписується в аскетичний тип жіночого лідерства, який уособлюють Тетчер і Меркель. Гілларі - продукт постмодернізму зі змазаними кордонами між принципами і моральним релятивізмом. У неї стільки скелетів у шафі і у будь-якої миті може виявитися новий!

Зробивши ставку на боротьбу з трампізмом, Гілларі поки не дала відповідь на виклики, що стоять перед Америкою і всім світом

Але їй пощастило - доля приготувала їй подарунок. Цим подарунком став Трамп - напівфашистський вискочка. Саме він змусив американців об'єднатися навколо Гілларі. Так, можна сказати, що Трамп забезпечив їй висунення. Але подарунок може виявитися отруйним. Бо зробивши ставку на боротьбу з трампізмом, Гілларі поки не дала відповідь на виклики, що стоять перед Америкою і всім світом. І незрозуміло, чи є у неї ці ідеї?

Чому нас це має хвилювати? Та тому, що Кремль, зробивши Америку фактором внутрішньої політики та своєї легітимації, зробив Росію залежною від того, як і коли чхне володар Білого Дому.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі