Савченко не можна займати жодних посад. Інакше згорить

Вона не напише доброго закону. Бо літати і писати закони - різні речі. Але серед тої маси сьогоднішніх нардепів, де 97 відсотків не вміють писати закони, вона буде принаймні дзеркалом, яке покаже чорне і біле.

"Ну що ж, будемо пробувати тебе купляти, дурити", - зітхнули блазні. Але ж не вдасться. Надія - це хлоп зі сталевими яйцями. У неї буде нестандартна, особлива своя позиція з усіх питань у Верховній Раді, а то й прати їх буде.

У парламенті Савченко і місце. Вона не напише доброго закону. Бо літати і писати закони - різні речі. Але серед тої маси сьогоднішніх нардепів, де 97 відсотків не вміють писати закони, вона буде принаймні дзеркалом, яке покаже чорне і біле. Виведе на чисту воду багатьох.

Це єдина з непохитних людей, яка таки особисто перемогла Путіна. Заставила всю Європу боротися за своє життя. Інші непохитні - Дудаєв, Нємцов - загинули. Це твердий вояка, але не президент і не прем'єр-міністр. Тому важливо не сотворити кумира. Бо наш народ сам творить собі месію і сам його потім розпинає, кепкує.

Це твердий вояка, але не президент і не прем'єр-міністр. Тому важливо не сотворити кумира

Не хочеться лише, щоб її здурили. Поставили на якусь посаду зі словами: от ти це точно зробиш, тут ти наведеш порядок, ти заслуговуєш! А потім не дали нічого змінити - і тоді Надія згорить, як і інші. Підсунуть брудні папери - і вона стане учасником корупційних схем.

Українцям зараз цікаво, що відбулося насправді? Які були торги за Надю? Бо нічні переговори Путіна з Олландом та Меркуль аж ніяк не стосувалися ГРУ-шників Єрофєєва та Алєксандрова. Московинські вожді ніколи не цінували життя своїх соплемінників. Є різні варіанти.

Або у липні ми заплатимо за неї послабленням санкцій Європи проти Росії. Або виборами на Донбасі. Або ж Путін хоче зробити зі Савченко троянського коня. Розраховує на її радикалізм, щоб вона зібрала протестні настрої навколо себе і зробила третю революцію, переворот. Жоден варіант Україні не підходить, але волю і життя ще однієї людини ми повернули, а вони безцінні.

Спеціально для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі