Реалізація "мирного плану" може закінчиться великою кров'ю

Амністія, вибори, особливий статус - це не спосіб виходу з кризи, а інструменти подальшого знищення української державності.

Порошенко потрапив до цугцвангу. З одного боку тисне Захід і натискає Росія, примушуючи до повної капітуляції; з іншого - навіть в ручному парламенті не знайдеться достатньої кількості божевільних для колективного самогубства.

Населення не зрозуміє, пасіонарії проклянуть, радикали приймуть гостро, армія ... Армія це не тільки підгодований Генштаб, а й десятки тисяч озброєних патріотів, які воюють на Донбасі; і ще більше ветеранів, які мріють дістатися до генеральської глотки ...

Амністія, вибори, особливий статус - це не спосіб виходу з кризи, а інструменти подальшого знищення української державності. Легалізація колабораціонізму призведе до зростання сепаратистських настроїв в інших регіонах - одні потягнуться до Росії, інші - до Заходу; і це закінчиться справжньою громадянською війною.

Нашому президенту в цій історії відведена незавидна роль людини, яка грає в російську рулетку

Реалізація "мирного плану" може закінчиться великою кров'ю, повноїю дезінтеграцією держави, і васальної залежності від Москви. Це, напевно, розуміють і на Банковій, і на Грушевського, і в Берліні, Парижі, Лондоні, Вашингтоні ... Всі розуміють, але воювати за Україну не хочуть. Воювати просто не хочуть, сподіваючись на смерть путіна, падіння цін на нафту, раптовий метеоритний дощ, і мудрість наступних поколінь.

Нашому президенту в цій історії відведена незавидна роль людини, яка грає в російську рулетку. Не протисне "мирний план" - Захід відмовить в кредитах, Росія почне погрожувати великою війною; підпишеться під здачею України - винесуть з кабінету пасіонарії і військові. Цугцванг. Тому Петро Олексійович сподівається тільки на офшори.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі