Олександр Горобець
Заслужений журналіст України, член Національної спілки письменників України
25.12.2014

Не "Комсомольская правда", а нацистська "Фьо́лькішер Бео́бахтер"

Агресивна рашівська бойова трибуна всіх часів і поколінь, що бере свій каправий початок аж від ленінської пори двадцятих років минулого століття "Комсомольская правда", яка нині явно виділяється бурхливим маренням у прислузі кремлівського маніяка, либонь, переплюнула пріснопам'ятне ГРТ зі своїм "розіп'ятим хлопчиком" з пропасниці. Явно на замовлення московітських пропагандистів, нев'януча в брехнях КП сплела і розповсюдила цими днями чергову байку про начебто збитий українським винищувачем пасажирський "Боїнг" рейсу М-17, жертв якого оплакував весь світ. Як встановила СБУ, правдиве в цій юродивій версії одне – ім'я та прізвище пілота, який дійсно літає на машинах класу СУ-24. І все. Ще встановлено, що 17 липня капітан Владислав Волошин, на якого вказує КП, у повітря на своєму бойовому судні не підіймався. А московітська "Комсомолка" стверджує, що це якраз він розстріляв малайзійський пасажирський борт.
Як бачимо, для інформаційної качки використали справжнє ім'я військового, а все інше приплели, виметикували. І цього виявилося досить для справжньої істерії. Довкруги цього божевільного фейку Росія на весь світ підіймає такі публічні хвилі, що пора міряти температуру в тих, хто виступає з заявами щодо "нових фактів, віднайдених журналістами". А Слідчий комітет РФ навіть порушив кримінальну справу.
У цій історії мене ніщо не дивує, окрім одного. КП і її "бойові пера", які удостоїлися високих нагород Кремля за "повернення Криму", за відвагу в Донбасі при здійснені загарбницької операції "Російська весна" (мається на увазі, мабуть, донос кореспондента поіменованої вище газети Стєшіна бойовикам на колегу з німецького журналу "Більд" Пола Ронзхаймера за те, що той начебто неправильно пише про Гіркіна і його банду), вже не раз доводить на ділі свою собачу відданість окупаційні політиці Владіміра Путіна. Проявляє зверхнє імперське ставлення до народів нашої держави. Страждають від того мільйони українських людей. Іншими словами, "многоорденоносная" "Комсомольская правда" перетворилася в Україні, бо масово розповсюджується тут, на своєрідну гітлерівську газету "Фьо́лькішер Бео́бахтер", нацистський бойовий листок, який подібно стравлював людей, запускав в маси несусвітні вигадки і брехні, паплюжачи українських громадян в роки Другої світової війни.
Сьогоднішня "Комсомольская правда" ідеологічна посестра гітлерівської "Фьо́лькішер Бео́бахтер".
Є в Україні Міністерство інформаційної політики. Чи не його це справа нарешті взятися за чищення авгієвих конюшень на комунікаційному полі держави. Належить ретельно виполоти геть такий злоякісний бур'ян, яким проростає ця брехлива КП і їм подібні московітські видання, котрі є свідомою ворожою пропагандою, осередками формування ворожої "п'ятої колони" в нашому тилу.
Якби міністром інформації нині був я, ще б сьогодні неодмінно заборонив (можливо, через суд, чи як там іще вчиняється подібне) на території України роботу кореспондентських пунктів цього видання, будь-яке тиражування накладу, його передплату і розповсюдження в Україні. Особливо ж за, підкреслю, демпінговими цінами, як це роблять російські видання. Хочуть москвичі продавати свої брехливі газети, нехай завозять їх до наших міст із Росії, реалізують за цінами, які б не були нижчими від українських видань.
Себто, ніяких преференцій ворожій пропаганді! За цим повинні слідкувати певні державні органи.
Я б заборонив ці фейкові бойові листки Кремля, якими однозначно стали в нас "Комсомольская правда" в Украине", "Московский комсосомлец" в Украине", "Труд", "Известия" в Україні. Вони розсадник ворожої пропаганди. Зловживають нашою гостинністю і довірою, пішли геть за хутір Михайлівський!
Отже, брехливі ворожі газети – під ніж! Інакше ми ніколи не вирвемося з-під кремлівської експансії…

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі