Тарас Кузьо
політолог, науковий співробітник Центру політичних і регіональних досліджень Канадського інституту українських студій (Університет Торонто, Канада) та співробітник Центру трансатлантичних відносин, факультету міжнародних відносин Університету імені Джона Гопкінса (США). Автор і редактор 14 книг, зокрема "Open Ukraine. Changing Course towards a European Future Democratic Revolution in Ukraine" (2011 р.), "From Kuchmagate to Orange Revolution" (2009 р.) і "Theoretical and Comparative Perspectives on Nationalism" (2007 р.). Також є автором 5 аналітичних монографій, в тому числі "The Crimea: Europe's Next Flashpoint?" (2010 р.) та "EU and Ukraine: a turning point in 2004?" (2003 р.), 25 розділів у книгах і 75 наукових статей з питань посткомуністичної та української політики, націоналізму і європейської безпеки. Отримав ступінь бакалавра з економіки в Сассекському університеті, магістра з радянських і східноєвропейських студій в Лондонському університеті та ступінь доктора з політології в Бірмінгемському університеті в Англії. Закінчив постдокторантуру в Єльському університеті.
23.11.2014
6

Нова українська коаліція включає Льовочкіна

Я з інтересом прочитав заголовок "В коаліцію не візьмуть блок Льовочкіна і "голосувальників 16 січня"". Це насправді не так.

По-перше, до складу Блока Порошенка входять один чи два депутати, які проголосували за диктаторські закони 16 січня.

По-друге, нова коаліція включає проект Сергія Льовочкіна – Радикальну партію Олега Ляшка. Те, чи вдалося Льовочкіну й іншим представникам газового лобі зайти у коаліцію через передні або через задні двері, не грає ролі. Віртуальну партію Ляшка фінансував Льовочкін, її передвиборчу кампанію вів "помаранчевий" перебіжчик Владислав Каськів, який раніше працював на мафіозний режим Януковича, і вона використовувала тих же політтехнологів, що й Опозиційний блок. Якби коаліцію створили з чотирьох партій без Ляшка, вона була би більш стабільним союзом. Гарні новини полягають у тому, що з часом "радикали", скоріше за все, будуть виключені з коаліції або покинуть її самостійно.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі