Тарас Кузьо
політолог, науковий співробітник Центру політичних і регіональних досліджень Канадського інституту українських студій (Університет Торонто, Канада) та співробітник Центру трансатлантичних відносин, факультету міжнародних відносин Університету імені Джона Гопкінса (США). Автор і редактор 14 книг, зокрема "Open Ukraine. Changing Course towards a European Future Democratic Revolution in Ukraine" (2011 р.), "From Kuchmagate to Orange Revolution" (2009 р.) і "Theoretical and Comparative Perspectives on Nationalism" (2007 р.). Також є автором 5 аналітичних монографій, в тому числі "The Crimea: Europe's Next Flashpoint?" (2010 р.) та "EU and Ukraine: a turning point in 2004?" (2003 р.), 25 розділів у книгах і 75 наукових статей з питань посткомуністичної та української політики, націоналізму і європейської безпеки. Отримав ступінь бакалавра з економіки в Сассекському університеті, магістра з радянських і східноєвропейських студій в Лондонському університеті та ступінь доктора з політології в Бірмінгемському університеті в Англії. Закінчив постдокторантуру в Єльському університеті.
22.11.2014
6

Коментар і прогноз


Квасьнєвський: В української влади мало часу, терпіння людей має межі (http://www.pravda.com.ua/news/2014/11/22/7045081/)

Коментар: Президент Петро Порошенко, як і будь-який український президент згідно з обома редакціями Конституції, контролює Генеральну прокуратуру. І як усі попередні президенти, Порошенко призначив Генеральним прокурором некомпетентну людину, не розуміючи, що ця інституція є неорадянською, непрофесійною, корумпованою та роздутою. У Великобританії, наприклад, Коронна служба прокуратури налічує лише 8 тис. співробітників, які не носять уніформу – і це в країні з 64 млн населення. Українська прокуратура має 20 тис. співробітників, вони носять уніформу, а Україна має 46 млн населення.

Прогноз: Президента Порошенка зустріли криками "Ганьба!" члени сімей Небесної сотні й прихильники розслідування цього злочину (http://www.chromaplay.com/?ytid=jKvV5o47veU). Винних у вбивстві протестуючих, а також у розграбуванні української держави та фінансуванні сепаратизму на Донбасі необхідно покарати до другої річниці початку Євромайдану.

Якщо протягом року нікого не буде притягнуто до кримінальної відповідальності, політичне майбутнє Президента Порошенка опиниться під загрозою.

Це також стане трагедією для сімей Небесної сотні, українців, які стояли на Євромайдані з вірою у майбутні зміни, убитих і поранених бійців, що захищали Україну, і водночас доброю звісткою для соціопата Володимира Путіна.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі