"Русская " культура як перпетуум-мобіле кацапської агресії

Насправді ніякої русской культури не існує. Є сп...жені в інших народів здобутки, перемішані з місцевими мордовськими традиціями. Все, що "твориться" як питомо русскоє, надзвичайно унилоє гавно. А все, що цікаве - створене або євреями, або українцями, або німцями-французами. Просто видається за "русскую" культуру. Наприклад. Гоголь чи Чайковський.

А пояснюється просто - відсутній етнічний культурний базис через відсутності самої "русской" культури в часи середньовіччя, ренесансу і наступних часів. Не в сенсі відсутності взагалі, а в сенсі саме "русскості". Те, що силоміць насадив царь Пєтруша - українська барокова і романська надбудова на ерзянсько-мордовсько-ординсько- татарському фундаменті. Який в основі має протилежну культурну спрямованість. Звідси - дебілізм і депресняк нової "русской" культури і всього "русского" життя і "міра". Звідси бунти - бєссмислєнниє і бєзпащядниє, взаємоненависть, прагнення знищити все навколо. Це є типовим проявом шизофренії суспільства, коли запозичена (вкрадена) культура суперечить ментальності народу. Звідси йде й перманентне бухалово, політична імпотентність нації та рабське мислення "русского" народу, несприйняття загальноцивілізаційного процесу.

"У русскіх асобєнная стать", "умом расію нє панять", "што русскаму харашо - то нємцу смєрть"- ці вислови надзвичайно точний діагноз цієї культурної шизофренії
нації, коли культурно-інформаційна матриця не відповідає бажанням, традиціям і мисленню суспільства. Бо насправді юніту "русского" культурного простору хочеться не слухати оперу в бароковому театрі, а ґвалтувати дружину сусіда в його ж юрті, п'ючи кумис із кров'ю. І бажано щоб сусід на це дивився. Що ми і спостерігаємо на прикладі руссотуристів в європейських столицях і на курортах Анталії, Гоа та Єгипту. Не буквально, звісно, а в суспільно-культурологічному сенсі. Звідси - агресія до сусідів та безперервні намагання знищити й розтоптати того, хто може чимось перевершити "руссокультургера". Він апріорі не може добитися кращих результатів, бо що грає на "чужому" культурному полі і має гіршу стартову позицію.

Цими викладками легко пояснюються найбільш дивні і дикі факти кацапської присутності у світі. Та вони й самі це добре знають, але не можуть сформулювати і пояснити самі собі своє прагнення "нас..ати на білий рояль", попісяти в загальний басейн і видряпати на стіні Реймського собору слово "х..й".

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі