Сергій ЛАБАЗЮК
народний депутат України, перший заступник Голови комітету з питань агрополітики та земельних відносин
30.09.2014
1

Ще треба 100 тисяч доларів

Учора отримав гарну новину. Наш земляк, капітан Хмельницького 8-го окремого полку спецпризначення Олександр Петраківський зміг полетіти на лікування за кордон. У кінці липня Саша з товаришами потрапили під мінометний обстріл біля міста Щастя на Луганщині. Осколок влучив йому в голову.

Перед відльотом я спілкувався із його батьком Петром Станіславовичем. Бійця змогла прийняти одна з ізраїльських клінік у Тель-Авіві. Батько полетів разом ізсином. На Сашка чекає довгий період лікування.

Більше двох місяців Саша не приходив до тями. За його здоров'я боролися в кількох клініках. Та результату це не дало. Син у комі, підключений до апарата штучного дихання. Рідні почали шукати виходи.

У Львівський військовий шпиталь до Петраківського запросили відомого нейрохірурга Євгенія Педаченка. Лікар підтвердив, що якісну реабілітацію зможуть надати лише за кордоном.

Для повернення Сашка до нормального життя потрібні чималі кошти. Родина вже заплатила 145 тисяч доларів. Це величезні гроші для звичайної родини військових. Петраківські звернулись по допомогу. В нас у Хмельницькому допомагали небайдужі. Зробив клич через знайомих, серед бізнесменів.

Ще треба майже 100 тисяч доларів. Та головне, ізраїльські медики заявили, що якби не було шансів, то Сашу не брали б на реабілітацію. Він має шанс на життя.

Стан Олександра стабільно тяжкий: у нього набряк мозку, пережив два мікроінсульти. Зі слів батька, лікарі зробили діагностику, мозок сина живий, всі органи працюють. У капітана є всі шанси побачити маленьку донечку.

Допомогти Олександру Петраківському можна переказавши гроші на рахунок у "Приватбанку":

4149 6053 0657 9475 – на ім'я Тетяна Петраківська (мати)

5167 9872 0414 2794 – на ім'я Галина Петраківська (дружина)

4731 2171 0365 6375 – на ім'я Петро Петраківський (батько)

Телефон: 063 111 92 86 – Тетяна Петраківська та 067 348 21 70 – Петро Петраківський.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі