Якщо не оголосити повну мобілізацію, ми втратимо країну

Після перегляду новин я не зміг спати вночі, як і більшість українців. Російські війська вже в Україні. Розпочалась справжня війна. Хоч вона й раніше не дуже була схожа на АТО.

Потрібно терміново розривати всі дипломатичні відносини з Росією, провести повну мобілізацію і запровадити воєнний стан хоча б на території Луганської і Донецької областей.

Інакше Путін буде в Києві, тоді у Львові. І піде далі - в Польщу і Прибалтику. Якщо Європа та Америка й далі махатимуть пальчиком, розпочнеться третя світова війна.

АТО вже давно немає. Потрібно офіційно сказати, що триває війна.

Терміново піднімати людей, інакше можемо втратити державу. Наші керівники думають про вибори. Їх нікому і ні з ким буде проводити.

Людям треба готуватися до гіршого. Повинна бути повна готовність населення до війни.

Ми бачимо, з яким нахабством Путін пішов в атаку. І тут же представник Росії в ОБСЄ каже, що російських військ в Україні нема. І що їхня десантура випадково перейшла кордон. І зелені чоловічки вже є, як у Криму. Скільки чекати? Невже треба, щоб повністю знищили Донбас чи щоб повністю там були війська російські? Тільки Європа і Америка можуть зупинити Путіна. Не треба нам їхніх солдатів, хай забезпечать зброєю. Росія в Україну вже перевезла найсучаснішу протиповітряну оборону. Наші літаки не зможуть наносити цільові удари по терористах.

Україна сама не вистоїть. До війни ми не готові. Крім морального духу і справжнього патріотизму в нас нічого нема - ні потрібної кількості військових, ні сучасного озброєння. За останні 10 років Ющенко і Янукович зробили усе, щоб знищити українську армію.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі