Навіщо викидати 80 мільйонів на брязкання?

У такий час парад до Дня Незалежності не потрібен. Держава на демонстрацію військової техніки витратить 80 мільйонів. Та давайте за ці гроші краще один батальйон одягнемо й озброїмо, направимо кошти на завершення війни.

Зараз недоречно брязкати зброєю на парадах. Так може тільки Путін. Він уже атомні війська підняв, хімічну оборону. Проводить навчання із використанням надсучасної зброї. А нам треба робити серйозні кроки у проведенні АТО. Зараз кожна година на вагу золота, бо за нею стоїть життя патріота.

Ми ж навіть не знаємо, скільки їх гине. Інформацію приховують. Керівництво АТО не завжди обліковує загиблих із добровольчих батальйонів. А вони такі ж українці і воюють за Батьківщину. Град накриває кілька квадратів території. І коли нам кажуть, що там один загиблий - це не в'яжеться з правдою. Кількість смертей разів у 5-10 більша від оголошеної.

А інформаційну війну ми програли давно. І парад тут не допоможе. Якби добре забезпечили наших військових, міліцію і СБУ зброєю, то можна було б святкувати.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі