Росіяни зіпсували відпустку

Тиждень відпочивав із дружиною і п'ятьма онуками в Туреччині, за 40 кілометрів від Анталії. У перший день увечері, як завжди, захотілося подивитись новини. Українських не знайшов, довелось уперше за останні півроку включити російські канали.

Від новин на трьох російських каналах я був у шоці. 95 відсотків новин стосуються України. Склалося враження, що вони між собою змагаються - хто жахливіше покаже, хто більше виллє бруду. Розстріли, повішення, наші військові катують дітей. Підставляють картинки:показують зовсім інші місця, події, бозна коли це було і в якому регіоні - показують ніби це відбувається зараз. Таке враження, що в Росії нічого не відбувається: ні в політиці, ні в економіці, ні в культурі, ні у спорті. Є тільки Україна.

Більше я новини не вмикав, по телевізору діти дивились тільки мультики.

У басейні вчив плавати двох менших 6-річних онуків. Один росіянин почув нашу українську, підійшов. Почав питати, що ж у нас там робиться. Я йому хвилин 20 розказував, що я росіянин, батьки мої покійні - росіяни. Все життя прожив на Західній Україні і ніде не виникало питань до мого російського прізвища чи мови. А він: "У вас русский язык запрещают под криминалом". З іншим росіянином познайомився - те саме. Наскільки вони зомбовані! Вірять брехливій путінський пропаганді. І навіть не хочуть чути альтернативну думку.

Питаю, а чому не поїхали в Крим на відпочинок. Бояться. Бо там стріляють і свої у своїх все відбирають.

Нічого доброго їх не чекає.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі