Михайло Басараб
політолог, кандидат політичних наук, член президії Громадської комісії з розслідування та попередження порушень прав людини в Україні
15.04.2014

Тимошенко мала б знятися з виборів

Юлія Тимошенко відмовляється від політичної реклами. Вона закриває свої виборчі штаби, переформатовуючи їх для мобілізації добровольців. Логічно, щоб наступним кроком пані Юлії стала її відмова від балотування в Президенти України. Це буде чесно і послідовно.

Так, можна відмовитися від зовнішньої реклами, позірно закрити штаби, але наростити свою присутність в Інтернеті і на телевізійних ток-шоу. Якщо Тимошенко закликає всіх відмовитися від агітаційної кампанії, а сама цілодобово не вилазить з "ящика", то це PR.

Вас не буде на бордах, але Вами засіяні сайти. Ви не будете роздавати листівок, але мало не щовечора у прайм-тайм ми любуємося Вами у студії Шустера чи Куликова. До речі, коли за графіком наступний похід до пана Савіка?

Юліє Володимирівно, Ви перебільшуєте кількість наївняків серед українського люду. Драматичні події наприкінці минулого й на початку цього року зробили людей значно зрілішими. Збіг обставин зумовив у ці місяці безпрецедентне історичне прискорення. Кожен українець за цей короткий час зріс на кілька десятиліть, а може й століть. Нація здолала велику дистанцію у пошуках свого сенсу. Піпл вже не налаштований хавати.

Не треба "парити" одне, а робити протилежне. Не можна закликати інших припинити говорити про вибори, а самій нарощувати PR-активність. Ми повіримо у те, що Ви й справді рветеся захищати країну, а не робите собі імідж, якщо після нинішніх заяв ближчими днями Ви заявите про припинення виборчої кампанії і зніметеся з реєстрації кандидатом в Президенти України. Інакше, все що Ви робите – це технологічна розробка з Вашого позиціонування у форматі "Вони балотуються – Вона воює".

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі