Мер м. Ніжина ще повернеться!

Ніжинський міський голова М. Приходько буде подавати касаційну скаргу у Вищий спеціалізований суд по кримінальних справах. Адвокат М. Приходька вже займається написанням касаційної скарги.

Сам адвокат впевнений, що М. Приходько ні вчому не винен, а те, що з ним сталося -- це все відверта та конкретна підстава.

У справі М. Приходька достатньо доказів та відеоматеріалів, які свідчать про те, що він не отримував хабара -- той був підкинутий. М. Приходько більш ніж переконаний, що Вищий спеціалізований суд , який розглядає справи колегією у складі 8 суддів, об'єктивно розгляне касаційну скаргу й прийме зважене, правильне та правосудне рішення, яким буде скасовано вирок Новозаводського районного суду м. Чернігова.

Новозаводський районний суд м. Чернігова та апеляційний суд Чернігівської області не об'єктивно поставилися до розгляду справи мера м. Ніжина, не керувалися законом України, а діяли під тиском зовні.

Вже найближчими днями касаційна скарга буде прийнята до розгляду Вищим спеціалізованим судом по кримінальних справах. Після того, як касаційна скарга буде прийнята, суд видасть постанову про відкриття провадження по справі й виконання вироку буде зупинено до прийняття рішення останньою касаційною судовою інстанцією.

Вищий спеціалізований суд по кримінальним справам згідно кримінального процесуального кодексу України має право скасовувати вироки нижче стоящих судів й вправі прийняти своє рішення. Прийняті рішення касаційною інстанцією перегляду та оскарженню не підлягають.

Отже, все буде вирішуватися у Вищому спеціалізованому суді по кримінальних справах -- він й поставить остаточну крапку в цій епопеї!

Максим БАГРІНЦЕВ, депутат Ніжинської міської ради

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі