Процес над Москаленко - так званий "потерпілий" Бондар кидається на журналістів

25 січня у Печерському районному суді міста Києва відбувалося чергове судове засідання у сфабрикованій кримінальній справі проти київської вчительки Ніни Москаленко, в якої рейдери вже майже рік намагаються відібрати землю та житло в елітному районі столиці. Жінці інкримінують нанесення середньої тяжкості тілесних ушкоджень.

В суді продовжувався допит свідків з боку обвинувачення. Адвокат Москаленко Олександр Свиридовський подав клопотання про залучення свідків захисту. Так званий "потерпілий" Бондар на засіданні заявив, що Москаленко начеб то платить "свободівціям" гроші за підтримку, за те, що кожного разу під судом проводяться акції підтримки, триває цілодобове чергування в помешканні жінки.

Після судового засідання Бондар з адвокатом вийшли із приміщення суду під свист і скандування активістів. Кілька журналістів спробували взяти у нього коментар, але "потерпілий" спочатку вирішив не відповідати, а коли журналісти проявили наполегливість, почав кидатися на них з нецензурною лайкою та кулаками.

Відео: http://www.youtube.com/watch?v=B1a09CxnsHc

Така поведінка викликає певні питання, адже навряд чи потерпіла особа так агресивно буде реагувати на увагу до деталей справи.

Адвокат Ніни Москаленко Олександр Свиридовський надав суду беззаперечні докази того, що ніякого струсу мозку в потерпілого не було, а також того, що після вказаного в поясненнях потерпілого часу, нанесення ушкоджень він був живий-здоровий і ніякої травми голови не було.

Ось він, красень. Матюкається у відповідь на запитання про наявність травми та причетність до рейдерського захоплення житла.

Крім того, адвокат Свиридовський планує притягнути його до кримінальної відповідальності за дачу завідомо неправдивих показань.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі