Ексклюзиви
вівторок, 27 вересня 2016 00:25

Сусіди відремонтували будинок онкохворій дівчинці

Будинок матері-одиначки Люсі Кессіді, 27 років, з англійського міста Стретфорда відремонтували сусіди, доки вона лікувала доньку від раку. 3-річній Емілі діагностували пухлину сітківки ока — ретинобластому. Після операції дитину відправили на променеву терапію у США. Доки Люсі з дитиною не було, сусіди вклали $90 тис. у ремонт їхнього будинку.

— Люсі дала мені ключі, — розповідає 68-річна Розмарі. — Коли я зайшла, то мало не плакала. Все таке старе, убоге. Я знала, що вона ледве дає собі раду. Але не думала, що настільки. Техніка погано працює, стіни тьмяні, облуплені. На кухні роками нормально не стікала вода через старі труби. Сказала сусідові. Він бізнесмен. Той відповів коротко: "Бляха, в цієї жінки й так стільки лайна в житті, щоб ще його бачити вдома". Приєднався голова благодійного фонду. П'ять років тому втратив сина через рак. Наступного дня ми викидали кухню, відчищали бруд, здирали підлогу. Прийшли всі сусіди, студенти коледжу, релігійна громада.

— Просила сусідів про допомогу, — каже Люсі Кессіді. — Займатися будинком не мала часу. Я постійно перебуваю в лікарні з Емілі. Протікав дах, у дитячій була пліснява. Казала, хай ­зроблять. А я потім візьму позику, щоб розрахуватися. Вони ж подарували мені новий будинок.

На задньому дворі висадили квітник й облаштували дитячий майданчик.

Зараз ви читаєте новину «Сусіди відремонтували будинок онкохворій дівчинці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути