Ексклюзиви
пʼятниця, 21 жовтня 2016 07:40

Колишня модель погано почуває себе, коли купує дешеві речі

Колишня російська модель і актриса 43-річна Катерина Парфьонова вимагає від екс-чоловіка, адвоката-мільйонера 60-річного Річарда Філдса ­збільшити утримання. Торік під час розлучення Катерина відсудила в нього $4 млн (106 млн грн. — ГПУ). Крім того, Річарда зобов'язали щорічно виплачувати їй майже $400 тис. Із них понад $120 тис. мали йти на заощадження.

Минулого тижня жінка заявила, що цих виплат замало для прийнятного рівня життя. Мовляв, колишній чоловік старіє й може померти, перш ніж на її рахунку накопичиться необхідна сума. Тому має намір подати апеляцію з вимогою збільшити кошти на заощадження до $264 тис. Каже, передусім намагається забезпечити майбутнє дітей. Сама не може працювати через синдром хронічної втоми. Відкладати більше також не може, бо звикла до хорошого одягу та їжі. Коли купує дешеве, погано почувається.

Катерина Парфьонова стала популярною у 14 років, коли зіграла у фільмі "Выше радуги". 1990-го перемогла в міжнародному конкурсі краси серед студенток "Місс ворлд юніверсіті". Потім зробила модельну кар'єру за кордоном.

Парфьонова й Філдс одружилися ­2002-го. Прожили разом 10 років. Мають двох ­дітей. Для Річарда це був п'ятий шлюб, для Катерини — другий. Родина мешкала в центрі Нью-Йорка. Харчувалися в дорогих ресторанах, відпочивали на престижних курортах. Наймали кухарку, прибиральницю і двох нянь. Їздили на авто марок "Мазераті", БМВ і "Рейндж Ровер". Річард дарував дружині коштовні прикраси. Щомісяця витрачала кілька десятків тисяч доларів на одяг, косметичні процедури й перукарні.

Коли шлюб розпався, Катерина з дітьми переїхала до престижного району Лондона. Судова тяганина обійшлася подружжю в понад $1,2 млн.

Зараз ви читаєте новину «Колишня модель погано почуває себе, коли купує дешеві речі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути