Ексклюзиви
вівторок, 26 липня 2016 05:40

Чоловікові заборонили з'являтися на телешоу

Британські телеканали заборонили 61-річному бізнесменові Полу Вайлдеру зніматися в програмах чи фільмах. За 28 років чоловік з'являвся в ефірі понад 250 разів. Брав участь у 25 ігрових телешоу, знявся в епізодах 20 серіалів.

— Я подумав, що божеволію, — розповідає один із операторів серіалу "Закон і порядок" Ентоні Рокс. — Цей чоловік уже один раз грав жертву. І от він знову вбитий, але цього разу не зарізаний, а застрелений. Мав просто лежати закривавленим трупом. А ще він був присяжним колись. Питаю, що відбувається. Він відповідає: ніхто ж не запам'ятовує обличчя жертв.

Вайлдер живе в місті Елстрі. Має кілька магазинів. На телепрограми ходить, бо йому подобається бачити себе в телевізорі.

— Спочатку я хотів стати професійним гравцем у телешоу. Першим у Британії. Але виграв за цей час лише один раз — поїздку в Діснейленд 15 років тому. Зараз ходжу, бо це весело. Сусіди приходять дивитися. Всім смішно. Мені вже забороняли зніматися в телешоу. Я за два тижні був у 17 програмах. Тоді просто змінив окуляри й зачіску. Брав участь в інтелектуальних шоу. Але я не дуже освічений, тому весь час програвав. Зараз мені комфортніше бути глядачем. Але намагаюся щось запитати, аби камера мене зняла. Зроблю паузу, а тоді знову ходитиму. Все одно охочих втрачати на це свій час небагато. Нас було десь 30. А гості програм не можуть виступати перед порожнім залом.

Зараз ви читаєте новину «Чоловікові заборонили з'являтися на телешоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути