понеділок, 17 лютого 2020 12:03

Щоб не підхопити коронавірус: Жириновський подаватиме руку лише Путіну

Щоб не підхопити коронавірус: Жириновський подаватиме руку лише Путіну
Жириновський буде подавати руку лише Путіну, прем'єру та спікеру, щоб уникнути зараження інфекціями. Фото: УНІАН.

Скандальний російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський готовий тиснути руку тільки президенту РФ, прем'єру та спікеру Держдуми.

Все це, щоб уникнути зараження інфекціями, передає російський "Інтерфакс".

Про це Жириновський сказав у понеділок на слуханнях у Держдумі.

"Президент подасть мені руку, я потисну, прем'єр-міністру, голові Держдуми. Все, решті не треба подавати руку, я не буду тиснути. Ви що? Заразу мені передаєте", - так депутат відреагував на заступника міністра охорони здоров'я Сергія Крайового, який подав йому руку.

"Сергій Олександрович трохи запізнився на наші слухання і подав мені руку. Я сам не подаю. Чекайте, коли старший за віком і положенням подасть. Розумієте, що це застарілі звички? Повинні вчити мільйони людей припинити обніматися, цілуватися, подавати руку", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіянин застрелив ексдружину на очах 8-річного сина

У своєму Telegram-каналі 17 лютого Жириновський запропонував обмежити фізичні контакти між людьми через грип і коронавірус із Китаю.

"Зараз у Росії гострий етап сезонної епідемії ГРВІ та грипу, плюс загроза проникнення нового вірусу з Китаю. Потрібно максимально скоротити фізичні контакти між людьми. Я б навіть запропонував тимчасово ввести режим, коли співробітник може пропустити 1-2 дні роботи без лікарняного за появі ознак захворювання. Адже набагато гірше, якщо він прийде і заразить ще десятьох. Збиток набагато більше", - вважає депутат.

А минулого тижня Жириновський вийшов на трибуну Держдуми в білих рукавичках, закликав використовувати їх і не протягувати руку на знак привітання.

Спалах коронавіруса 2019 nCoV почався у китайській науковій лабораторії міста Ухань. У місцевій лабораторії досліджували перебіг хвороби у кажанів, тому там можуть бути відповідальними за появу нового вірусу.

Зараз ви читаєте новину «Щоб не підхопити коронавірус: Жириновський подаватиме руку лише Путіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути