Ексклюзиви
понеділок, 25 липня 2016 23:36

Путін готовий до Третьої світової війни - британський генерал

Путін готовий до Третьої світової війни - британський генерал

Президент Росії Володимир Путін може розпочати Третю світову війну в будь-який момент. Про це британський генерал сер Річард Ширрефф повідомив в звіті "Озброєння для відлякування. Як Польща і НАТО повинні протистояти Росії, що відроджується".

Військовий зазначає, що російський президент в цілому вже має достатні сили, щоб почати захоплення Східної Європи.

"Саміт НАТО у Варшаві був переломним моментом для Альянсу. 28 держав мали особливу можливість показати роль НАТО і його здатність до оборони Європи і трансатлантичного простору. Польща повинна грати в цьому особливо важливу роль", - йдеться у вступі до документа.

Канадські розвідники вважають, що Росія готується до війни з Заходом. Свої сили і можливості Росія показала під час втручання в Сирії. Росія вже почала низку великих військових маневрів, а масова мобілізація проходить уздовж кордону зі Східною Європою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАТО продовжить військовий діалог з Росією

"Існує велика підозра, що це може стати прикриттям для справжніх переміщень війська, що дозволило б російської армії розпочати війну так швидко, що НАТО не зможе її зупинити", - пишуть автори.

Єдиним способом стримати Путіна від початку великого конфлікту зі Східною Європою є значне збільшення чисельності військ в Польщі.

Нагадаємо, в НАТО скаржилися, що Росія не використовує лінії військової комунікації та не повідомляє НАТО про заплановані військові навчання.

Зараз ви читаєте новину «Путін готовий до Третьої світової війни - британський генерал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути