Ексклюзиви
вівторок, 08 листопада 2016 12:01

Продавець овочів з Непалу стала зіркою інтернету
4

Кушум Срестхі розмовляє по телефону на базарі в Непалі
Кушум Срестхі несе ящики з помідорами з ферми батьків
Аршад Кхан готує чай з молоком на базарі в Ісламабаді
"Я завжди знав, що гарний. Але краса ніяк не допоможе бідному. Наступного дня дуже багато дівчат прийшли купити чай. Я продав стільки, скільки не продавав за місяць. Подумав, що це щастя. А тоді прийшов менеджер із модельного агентства", - розповідає Кхан.

Знімки 18-річної Кушум Срестхі з Непалу опублікував у соцмережі фотограф з Індії. За три дні фотографією поділились 70 тис. разів. Про це повідомляє DailyMail.

На фото дівчина несе ящики з помідорами на місцевий ринок. Кушум вчиться на менеджера у столиці Катманду. На канікулах допомагає батькам торгувати вирощеною городиною на фермі за 100 км від столиці.

"Подруга спитала, чи я та сама дівчина, котра стала відомою на Facebook. Це - справді я. Пам'ятаю той день. Але не знала, що мене хтось фотографує", - каже Кушум.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кривава бійка пінгвінів підірвала інтернет

Раніше прославився 18-річний продавець чаю з пакистанської столиці Ісламабада Аршад Кхан. Його сфотографували, коли готував чай із молоком на базарі. За чотири дні підписав контракт з модельним агентством.

"Я завжди знав, що гарний. Але краса ніяк не допоможе бідному. Наступного дня дуже багато дівчат прийшли купити чай. Я продав стільки, скільки не продавав за місяць. Подумав, що це щастя. А тоді прийшов менеджер із модельного агентства", - розповідає хлопець.

Зараз ви читаєте новину «Продавець овочів з Непалу стала зіркою інтернету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути