Ексклюзиви
вівторок, 13 серпня 2019 10:19

Пласідо Домінго звинуватили у сексуальних домаганнях

Пласідо Домінго звинуватили у сексуальних домаганнях
Іспанський співак Пласідо Домінго. Фото:EPA-EFE/Gorka Estrada.

9 жінок виступили з заявою, що піддавалися сексуальним домаганням з боку іспанського співака Пласідо Домінго.

8 співачок і одна танцівниця розповіли журналістам про те, що з кінця 1980-х у різний час приблизно протягом 30 років піддавалися домаганням з боку Домінго. Три із них сказали, що Домінго намагався їх поцілувати. Одна стверджує, що співак рукою заліз їй під спідницю, повідомляє агентство Associated Press.

Лише одна з 9-ти жінок погодилася, щоб її ім'я було опубліковано. Патриція Вульф виступала разом із Домінго у Вашингтоні. 7 із 9-ти співрозмовниць агентства вважають, що їхній кар'єрі було завдано збитків через те, що вони відмовили Домінго.

Ще кілька жінок повідомили, що відчували дискомфорт через регулярні загравання Домінго. Одна із потерпілих розповіла, що співак вибрав її для спільних виступів у 1990-х. А потім наполегливо запрошував на побачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інстаграм vs реальність: як блогери фотошоплять світлини до невпізнання

Близько 30 опитаних музикантів, співаків, танцівників і працівників сцени сказали, що Домінго в їхній присутності виявляв наполегливий інтерес до молодих жінок та іноді поводився непристойно.

78-річний Домінго каже, що "звинувачення 30-річної давності з боку неназваних осіб надзвичайно пригнічують". Співак підкреслив, що наведені агентством твердження не відповідають дійсності.

"Тим не менш, боляче чути, що я міг засмутити когось, змусити відчувати дискомфорт, попри те, як давно це було, а також якими благими були мої наміри", - додав він.

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон має намір розширити британські в'язниці. Як зазначається, Джонсон планує збільшити фінансування в'язниць і створити у них 10 тис. нових місць.

Зараз ви читаєте новину «Пласідо Домінго звинуватили у сексуальних домаганнях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути