вівторок, 27 грудня 2016 03:41

Непрацюючі аеропорти, скасовані авіарейси, заблоковані автостради - наслідки негоди в США

Непрацюючі аеропорти, скасовані авіарейси, заблоковані автостради - наслідки негоди в США

Складні зимові погодні умови зіпсували різдвяні свята в штатах Північна й Південна Дакота, Небраска і Айова в центрі та на півночі США. Про це поінформував у понеділок телеканал Fox News.

"Складні зимові погодні умови призвели до зупинення міжнародного аеропорту Мінот (штат Північна Дакота, США - ред.), який, за прогнозами, не працюватиме до ранку вівторка", - інформує телеканал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ураган залишив людей без електрики

На летовищах поблизу населених пунктів Фарго і Бісмарк у цьому штаті також скасовані всі рейси.

Департамент транспорту Північної Дакоти в неділю закрив більшу ділянку майже 400-кілометрової федеральної автостради I-94. Крім того, повідомляється про припинення руху по інших автомобільних дорогах.

Зимовий шторм також викликав масові перебої з електропостачанням у Південній Дакоті, Небрасці і західній Айові.

"Асоціація компаній-електропостачальників у Південній Дакоті заявила, що зранку понеділка подача електроструму припинилася для понад 12 тис. клієнтів. У Небрасці поривчастий вітер швидкістю до 70 миль/год (понад 110 км/год.) став причиною сотень перебоїв у подачі електроенергії до центральної і східної частини штату", - йдеться в повідомленні.

У неділю в США були скасовані близько 1345 авіарейсів в аеропорту О'Хара в Чикаго, в той час як зимовий шторм обрушився на Середній Захід, продовживши свій шлях в напрямку сходу та загрожуючи великим снігом частині штату Огайо.

Метеорологи прогнозують поширення снігової стихії в штатах Нью-Йорк, Вашингтон, Орегон, Айдахо, Монтана, Колорадо, Юта і Вайомінг.

Зараз ви читаєте новину «Непрацюючі аеропорти, скасовані авіарейси, заблоковані автостради - наслідки негоди в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути